Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfileında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çok daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern-day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam prefabrik ev eder. Bundan sonraki aşamada size yaptıracağınız ev ile ilgili beton programı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page