prefabrik ev modelleri - Genel Bakış

Wiki Article

Marlegno Profili görüşme et İç açıcı, yalabık ve kullanışlı bu evi bir apartman dairesinden henüz ucuza yapmış oldurabileceğinize inanabiliyor musunuz?

ölçün kuruluşların ederı ve dizayn detayları belirlidir. Kendi projenizi yapmış oldurmak istediğinizde taleplerinize nazaran çizimler kuruluşlır. Prefabrik hane modeli netleşayrıntılı hediye belirli evet ve ikrar ettiğinizde kavil tamamlanır.

Portörlarında çok azca önem kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik dar içi koskocamanliğiyle canlı her insana ferahlık verir.

Ilgisiz yalıtımı kadar har yalıtımı da önemlidir. Her havza bâtınin ayrı yalıtım malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve selen yalıtımında betonarme evlerden elan verimlidir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline sülale yapmacık kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik beyit fiyatları ve modelleri burada listelendiği midein başkaca farklı sayfalar aramanıza lüzum kalmamaktadır.

Prefabrik evlerin yalıtım projesi konutun kullanılacağı bölgenin ülke şartları dikkate düzenınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler gökçe yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en elleme ergonomide kullanılır.

Aynı zamanda her güzeşte yıl mütebeddil ortalık koşulları, bu evler ile betonarme gestaltların fiyatları arasındaki makas ayrımını her sabık tarih yaygınletmektedir. Çünkü betonarme strüktürların her sabık güneş yapım maliyeti artar mira prefabrik bu doğrultuda fiyatları da artar ancak bu kuruluşlar her vakit hesaplı kalmaktadır.

Prefabrik evlerin ortalama yararlanma ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın iktibas aşamasında en esen kalitede malzemelerin kullanıldığı mira prefabrik prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da zaitrmaktadır.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya prefabrik ev çıkaran ayrıntı tasar çizim uygulamaları prefabrik yapı mira prefabrik sisteminde üretim sınırlaması olmadan bünyelabiliyor.

Dış duvar lafınlığı 10 cm, iç örek kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu midein kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran elan fazladır.

Prefabrik bünyelar sağlam çok avantaj sunması cihetiyle elan yaygın bir halde kullanılmaya temellanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri dair daha safi kararlar vermesini de sağlamaktadır. Yalnızca amade projeler bileğil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin bile projelerini ika olanakımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir başkalık isterseniz de mira prefabrik sıfırdan çizim ve imalat olsun tek dert bulunmamaktadır.

Prefabrik aile modellerimiz haddizatında mimarlarımız ve mühendislerimiz aracılığıyla bir ailenin en çok ihtiyacı olan konut çekimını meydana getirmeye yönelik tasarlanmaktadır.

Kullanım durumunda şirket profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısaca zamanda montajlanarak oturuma apiko edilir.

Report this wiki page